SRBI NA APARATIMA: Bogati i poznati DASA rekao šta misli o Novaku Đokoviću i sve ZABEZEKNUO, da li je ovo MOGUĆE?
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

saznalo se

SRBI NA APARATIMA: Bogati i poznati DASA rekao šta misli o Novaku Đokoviću i sve ZABEZEKNUO, da li je ovo MOGUĆE?

Evo šta je glumac izjavio za tenisera

Objavljeno:

Slavni glumac Metju Mekonahi oglasio se sinoć na Instagramu, dok je Novak Đoković igrao protiv Franciska Serundola i plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa u Parizu.

Rekao je šta misli o svetskom teniskom asu izdvojivši pritom osobinu koja krasi Noleta, a koja je presudna na putu ka uspehu.

Metju Mekonahi je prošle godine bodrio sa tribina Novaka Đokovića na US Openu u Njujorku, u loži našeg tenisera i u društvu supruge Kamile Alveš i članova porodice Đoković.

"Goat. Više od mentalne mašine", napisao je glumac o Novaku, a ovako je prošle godine slavio pobedu našeg tenisera. Oglasili se brojni Noletovi fanovi iz Srbije pa kažu: "Srbiji se ovo dopada", "Ljubav iz Srbije", "Pozdravi iz Srbije", "Ti si naš".

Reagovale su i naše glumice Milena Vasić i Vanja Nenadić koja je napisala: "To bre, Metju, care". A komentare upućuju iz raznih krajeva sveta i regiona: "Hvala,Metju, što podržavaš Novaka. On je naš terminator. Pozdrav iz Crne Gore", "I Makedoniji se dopada, hvala i Novaku i tebi", "Nole, mentalna zver", "Pozdrav iz Ekvadora. Idemo, Nole".

Mekonahi koji je nedavno snimio reklamu sa suprugom, gde glume tenisere, pogodio je u centar.

Mentalna snaga o kojoj je pisao jeste izuzetno važna osobine, često presudna za uspeh. Šta se zapravo podrazumeva pod time?

Bonus video:

00:56

TOMA JE ŽALIO ŠTO NE MOŽE DA PEVA KAO SINAN! Mile Kitić otkriva: Rekao je: SOMINE, vi možete da probijate tuneli, a OVAJ MALI...

(Espreso/Blic žena/Prenela/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.